sestdiena, 2010. gada 2. oktobris

Uz nākošo reizi lasām Noras Ikstenas Amour fou

Eņģelis Amo, kurš valda pār labsajūtas un mīlestības pilnības laukiem, reiz nolemj palūkot, kā tad laimīgie zemes ļaudis jūtas, viņa dāvātos augļus baudījuši, - un sev par pārsteigumu atklāj, cik aplami, cik akli tie vieglprātīgi izšķiež un pašrocīgi iznīcina viņa veltes. Vai viņi galīgi nesaprašas?! Amo dodas uz zemi izlūkos un sastop tur Adu un Īvu – divus mīlestībai izredzētos, bet tagad naidam nolemtos.

Uz nākošo tikšanās reizi 2010. g. 27. oktobrī lasām Noras Ikstenas grāmatu Amour fou: aplamā mīla 69 pantos. Grāmatu kluba biedri grāmatu var rezervēt šeit.

1 komentārs:

  1. aizdevums starp īpaši liecību
    Jūs esat kalpi, zemnieki, mazie uzņēmēji, amatnieki un cilvēki visu veidu un jums ir nepieciešams kredīts, lai nostiprinātu savu parādu, vai, lai palīdzētu uzņēmumiem nokļūt atpakaļ uz ceļa, vai atjaunot darbību vairāk bažas.
    Tikai palīdz cilvēkiem finansiālās grūtībās, kuriem ir vajadzīga palīdzība, lai realizēt savus projektus, un viņiem ir nepieciešams, lai samaksāt savu parādu un sākt ar labu pamatu. Mana aizdevums piedāvājums no € 5000 līdz € 2.500.000 Tātad, ja jūs vēlaties, lai aizņemties naudu, neatkarīgi no summas, lūdzu, rakstiet e-pastu, bet kredīta summa vēlaties aizņemties un saskarē saka -pasts: juancarlospara3@gmail.com
    jo es tikai saņemt aizdevumu € 150.000 restart manu izveidei

    AtbildētDzēst