piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Septembra vakarā...

Vasara pagājusi, un arī Grāmatu kluba "atvaļinājums" ir beidzies, tāpēc visus atkal aicinām uz tikšanos. Jāņa Lejiņa darbs "Zīmogs sarkanā vaskā" nav vienkārši vēsturisks romāns, tas ir autora mēģinājums iedzīvināt to mūsu vēstures daļu, kas ir tikpat kā aizmirsta. Turklāt romāns jau šobrīd ir izkāpis ārpus grāmatas lapām un radis atspoguļojumu citās mākslas formās: pagājušogad Trikātā atklāja Valmieras tēlnieka Andra Vārpas granītā kaltu pieminekli ķēniņam Tālivaldim, savukārt pavisam nesen Latvijas Televīzijā bija skatāma dokumentālā filma „Jānis Lejiņš – zīmogs sarkanā vaskā”.
Sīkāk par šo darbu un to, kā grāmata ietekmējusi mūsu katra individuālos uzskatus pret vēsturi – Grāmatu kluba tikšanās reizē. 27. septembrī (ceturtdiena) plkst. 18.00 tiekamies Valmieras integrētās bibliotēkas 1. stāvā. Laipni aicināti, gan tie, kas grāmatu ir lasījuši, gan tie, kas tikai vēl gribētu to darīt tuvākā vai tālākā nākotnē.  

3 komentāri:

  1. KREDĪTU AIZDEVUMI INC.


    Vai jūs esat izvēlējies, kur saņemt aizdevumus, bankas ir atteikušās un tagad esat satraukts par to, kur saņemt aizdevumu. LENDINGTREE piešķirs jums paredzēto aizdevumu. sazinieties ar mums pa e-pastu lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Aizdevums, lai viegli atmaksātu parādu?
    Aizdevums tāda biznesa uzsākšanai, kuru vēlaties veikt?
    Aizdevums izglītības vajadzībām?
    Aizdevums dzīvokļa iegādei?
    Aizdevums šīs sapņu automašīnas iegādei?

    Vairs nemeklējiet, aizdevumu izsniegšana kokiem INC piedāvā aizdevumus
    Nav slēptu maksājumu no 1 000 līdz 20 000 000 EUR / USD / POUNDS
    Ar ļoti zemu 3% procentu likmi
    Mēs esam izveidojuši kreditēšanas un
    finansiāla palīdzība klientiem visā pasaulē.

    Mēs cenšamies saglabāt savu izcilības līmeni Mēs
    piedāvāt mūsu pakalpojumus jebkurā diennakts laikā.
    Mēs piešķiram aizdevumu tiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība no 1 līdz
    20 gadi

    Mūsu pakalpojumi ietver arī

    . reāls finansējums
    . nekustamā īpašuma investors
    . celtniecības aizdevumi
    . uzņēmējdarbības uzsākšanas aizdevumi
    . mājokļa aizdevumi
    . Patēriņa kredīts,
    . FHA aizdevumi
    . personīgie aizdevumi
    . auto aizdevumi
    utt. Ja jums nepieciešams aizdevums vai finansiāla palīdzība, sazinieties ar mums pa tālr

    e-pasts: lendingtreegroupinc@gmail.com

    e-pasts: aizdevums-tree@outlook.com

    WhatsApp: +1(213)419-2419

    Silta doma

    AtbildētDzēst
  2. Labdien, mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 |.

    Jūs varat viegli mūs pārbaudīt mūsu vietnē, izmantojot:
    https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  3. patiesi, es vēlos novērtēt LAPO mikrofinansējumu par to, ka viņš man piešķīra aizdevumu 19 000 eiro apmērā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, izvairieties no viltotu aizdevēju krāpšanās un piesakieties, izmantojot reālu aizdevumu kompānijas e -pastu lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst